U kunt bij ons terecht voor reparatie van alle elektrische en elektronische apparaten die aan boord te vinden zijn, m.u.v. radar apparatuur. Dus defecte marifoons, laders, regelaars, GPS, stuurautomaten, dieptemeters enz.

Wij hebben veel onderdelen op voorraad, dus reparatie is meestal binnen afzienbare tijd gereed. Het is echter wel zo, dat veel van de huidige low-cost apparatuur niet meer te repareren is, hetzij de behuizing is niet meer te openen, de componenten zijn ingegoten in kunststof, of de onderdelen zijn domweg niet te bestellen. De wat oudere apparatuur is doorgaans veel robuuster uitgevoerd. Dit geld zeker voor marifoons.

De – en montage van defecte apparatuur kan desgewenst ook op locatie uitgevoerd worden.

Bij grotere reparaties of modificaties aan boord ( bijv.  een complete elektrische installatie die gemoderniseerd moet worden ) kan op 50 meter afstand van ons bedrijf een ligplaats in de Harlinger binnenhaven geregeld worden.

Te repareren of te modificeren apparaten kunnen ook via PostNL ge/verstuurd worden. Voor pakketten tot 5 kg bedragen de verzendkosten 6,95 euro.